Akkurat nå er 89 pålogget.

Privatlivspolitikk

Ved å opprette en bruker eller ta i bruk Skolediskusjon.no aksepterer du disse betingelsene for behandling av personopplysninger.

Oversikt:

1. Eieropplysninger
2. Cookies
2.1 Så lang tid oppbevares cookies
2.2 Slik sletter du cookies
2.3 Slik unngår du cookies
2.4 Hva cookies brukes til på vår nettside
2.5 Google Analytics (trafikkmåling)
2.6 Annonsenettverk
3. Personlige opplysninger
3.1 Behandling av personlige opplysninger
3.2 Kontakt vedr. personlige opplysninger
3.3 Formidling av personopplysninger
3.4 Beskyttelse av personopplysninger
3.5 Endring og oppdatering av privatlivspolitikken

1. Eieropplysninger

Denne nettsiden tilbys av:

Better Students ApS
Brovej 20A
8800 Viborg
Danmark
Tlf.: (+45) 88 27 61 63
E-mail: mail@studentmedia.dk

2. Cookies

Skolediskusjon.no bruker cookies til følgende formål:

  • Teknisk funksjonalitet, slik at vi kan huske dine preferanser
  • Trafikkmåling, slik at vi vet hvor mange som besøker siden vår
  • Adferdsbasert annonsering som er individuelt målrettet, slik at vi kan vise deg annonser som vi mener vil være relevante for deg.

Denne nettsiden bruker cookies i henhold til formålene ovenfor. En cookie er en liten tekstfil som lagres i nettleseren din. På den måten vil vi kunne gjenkjenne din datamaskin ved flere besøk på siden. Det er ikke lagret noen personlige opplysninger i våre cookies og de kan ikke inneholde virus.

2.1 Så lang tid oppbevares cookies

Cookies sletter seg selv etter et visst antall måneder (kan variere), men de fornyes etter hvert besøk.

2.2 Slik sletter du cookies

Se veiledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Slik unngår du cookies

Hvis du ikke ønsker å motta cookies kan du blokkere dem. Se veiledningen her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hva cookies brukes til på vår nettside

Cookies brukes for å føre statistikk over antall brukere, samt opplysninger om kjønn, alder, geografi og faglige interesser på våre brukere. Ut i fra dette kan vi tilpasse innholdet og annonseringen på nettsiden.

2.5 Google Analytics (trafikkmåling)

Nettsiden bruker cookies fra Google Analytics for å måle trafikken på siden.

Du kan fravelge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.6 Annonsenettverk

Skolediskusjon.no har en rekke samarbeidspartnere som setter cookies - såkalte tredjeparts-cookies.

Det kan være våre annonsører, mediebyråer, annonsenettverk og andre tjenester (f.eks. Facebook), som setter disse cookies.

Formålet med disse er å sikre levering av målrettede online-annonser, og å gjøre det mulig å logge inn og "Like" og dele Skolediskusjon.nos innhold på de pågjeldende samarbeidspartneres hjemmesider. Ved spørreskjemaundersøkelser, analyser og liknende settes det cookies med det formål å registrere din besvarelse og derfor unngå at du får det samme spørreskjemaet en gang til.

Det er mulig å fravelge at du inngår i en rekke annonsenettverk som deler opplysninger på tvers av forskjellige nettverk. Du kan finne listen her.

3. Personlige opplysninger

Skolediskusjon.no respekterer og verner om din personlige integritet, vi må derfor opplyse deg om at vi samler inn visse personopplysninger om deg når du besøker Skolediskusjon.no. Innsamlingen og behandlingen av slike personopplysninger foregår med følgende formål:

Når du besøker Skolediskusjon.no samler vi inn og lagrer den informasjonen som datamaskinen din avgir automatisk. Informasjonen samles i en såkalt serverlogg og omfatter:  

  • tidspunktet for ditt besøk på hjemmesiden
  • adressen (URL) på den besøkte siden
  • IP-adressen din
  • hvilken nettleser du bruker
  • operativsysten (avhengig av nettleseren)
  • URL på referansesiden (den siden du kommer fra, avhengig av nettleseren)

Med hjelp fra internettleverandøren din, kan IP-adressen kobles direkte til din fysiske adresse, og dermed brukes til å linke husstanden til adferden på internett. IP-adressen betraktes derfor som personlig informasjon som, i henhold til persondataloven, skal beskyttes på samme måte som annen personlig informasjon.

Du kan også velge å legge inn personlig informasjon om deg selv, f.eks. hvis du ønsker å abonnere på nyhetsbrev eller å registrere deg som bruker.

3.1 Behandling av personlige opplysninger

Vi behandler personopplysninger om deg for å:

forstå dine behov og forbedre vårt informasjonsnivå, samt de produktene og tjenestene vi tilbyr, som f.eks. vedrørende rabatter og tilbud. I tillegg bruker vi de til å gjennomføre forksjellige undersøkelser (f.eks. vitenskapelige, sosiale, samt økonomiske og markedsføringsmessige); innsamle og lagre informasjon til bruk for referansegrunnlag eller til bruk for statistikk, informere deg om våre produkter og tjenester i overensstemmelse med din spesifikke ønsker og preferanser.

Personopplysninger slettes eller anonymiseres løpende, etterhvert som formålet det ble innsamlet til avsluttes.

I følge persondataloven har du rett til å få opplyst hvilke personopplysinger som kan tilskrives deg. Såfremt det viser seg at de opplysningene og dataene som behandles om deg er uriktige eller villedende, har du rett til å kreve en rettelse, blokkering eller sletting av informasjonen.

Du kan til enhver tid  vise motstand mot at opplysninger om deg gjøres til gjenstand for behandling. Du kan også til enhver til trekke tilbake din godkjenning av betingelsene. Du har mulighet til å klage over behandlingen av opplysninger og data vedrørende deg. Klage rettes til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

3.2 Kontakt vedr. personopplysninger

Hvis du ønsker adgang til de opplysningene som er registrert om deg hos Skolediskusjon.no, kan du henvende deg til support@skolediskusjon.no eller telefon  (+45) 88 27 61 63.

3.3 Formidling av personopplysninger

Skolediskusjon.no formidler aldri dine personlige opplysninger til tredjeparter, med mindre du har gitt ditt personlige samtykke.

Skolediskusjon.no kan derimot formidle opplysninger videre, dersom dette er pålagt i henhold til lovgivningen eller som svar på gyldig forespørsel fra politimyndigheter eller offentlig myndighet, såfremt at det foreligger gyldig rettskjennelse.

3.4 Beskyttelse av personopplysninger

I følge persondataloven skal dine personlige opplysninger oppbevares sikkert og fortrolig. Vi lagrer dine personlige opplysninger på datamaskiner med begrenset adgang, som er plassert i kontrollerte fasiliteter. Vår sikkerhet kontrolleres løpende for å avgjøre om brukeropplysningene håndteres forsvarlig og at de imøtekommer dine rettigheter som bruker. Vi kan likevel ikke garantere 100 prosent sikkerhet ved dataoverførsler via internett. Det betyr at det kan være risiko for at andre kan skaffe seg uberettiget adgang til opplysninger, når data sendes og oppbevares elektronisk. Dermed avgir du dine personlige opplysnnger på eget ansvar.

3.5 Endring og oppdatering av privatlivspolitikken

Den løpende utviklingen av internett betyr at endringer i vår behandling av personopplysninger kan bli nødvendige. Vi forbeholder oss derfor retten til å oppdatere og endre retningslinjene for behandling av personopplysninger. Ved endring vil vi selvfølgelig oppdatere datoen for “sist endret” nederst på siden. Ved vesentlige endringer vil vi gi deg beskjed i form av en synlig meddelelse på vår nettside.

Sist endret den 19. december 2013