Akkurat nå er 30 pålogget.

Fysikk

Eksamen som privatist

25. februar 2014 av platt (Slettet) - Nivå: Vgs

Hei. Jeg skal til våren ta eksamen i følgende fag som privatist: Kjemi 1, Fysikk 2 og matematikk x.

Jeg har lest gjevnt of trutt, og startet fra side 1 til side slutt, og samtidig regnet oppgavene. Jeg har hatt alle fagene fra før, men trenger 1 eller 2 poeng høyere for å komme inn på universitetet. Har karakter 4 i fagene fra før, så jeg må enten gjøre en veldig bra eksamen eller risikere å ikke komme inn på universitetet.

Det jeg lurer på er hvordan skal jeg planlegge lesingen min?

Fysikk 2 er greit. Der regner jeg på gamle eksamensoppgaver.

Men etter å ha vært gjennom pensum i kjemi 1 og matematikk x, synes jeg det er vanskelig å vite hva av stoffet som bør prioriteres.

Er det noen som tror de har gode tips? Rop ut


Brukbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2014 av Janhaa

hei,

grunnen til at jeg ikke har leste denne, er fordi den lå på fysikk. Vet ikke om jeg har så mye nytt å tilføre, men jeg har jobbet noen år som lærer på vgs. Men ikke nå. Og underviste den gang i bl a kjemi 1 og matematikk X. Begge fagene fikk jeg elever opp i muntlig eksamen  (på 2 ulike skoler faktisk).

Imidlertid er begge eksamener lokalgitte som du helt sikkert ve), som betyr at friheten faktisk er ganske stor hos faglærer. Men jeg lagde i den anledning div oppgaver i begge faga, som ble brukt under de muntlige eksaminasjonene. Akkurat nu sitter jeg på en hytte på fjellet - og har ikke tilgang til papirene mine, ei heller er jeg sikker på hvor filene/etc er nowadays.... 

Men som nevnt, så kan evt disse oppgavene ha en annen form/vinkling enn hva som forventes på ditt eksamenslokale. Selve eksamensformen kan ogå være litt forskjellig. Muntlig ja, men alt det andre som du sikkert også kjenner til...48 timer på forhånd, 30 min forberedelse osv...husker nesten ikke lengre sjøl jeg...


Brukbart svar (0)

Svar #2
16. mars 2014 av flora (Slettet)

lykke til for eksamen ..bare jobb hardt !!!


Skriv et svar til: Eksamen som privatist

Du må være pålogget for å skrive et svar til dette spørsmålet. Klikk her for å logge inn.
Har du ikke en bruker på Skolediskusjon.no? Klikk her for å registrere deg.