Akkurat nå er 52 pålogget.

Debatt

Eksamensforberedelser

24. mars 2011 av Kimsalabim (Slettet)
Hei!

Har Fysikk 2 muntlig OG skriftlig, matematikk R2 skriftlig og biologi 1 muntlig om en måneds tid. Jeg tar fagene som privatist.
Har ikke fått med meg så mange undervisningstimer dette halvåret grunnet jobb og andre personlige "ting", men har fulgt generelt godt med iforhold til oppgaveplanene.

Det jeg lurte på var, om noen av dere har en god måte å forberede dere til eksamen på? Noe som gir motivasjon til å arbeide med, f.eks ett og ett kapittel på faste dager, checkpoints på hva man kan/ikke kan osv. 

Denne tråden er ikke bare for å hjelpe meg, men sikkert mange som sliter med akkurat samme problemet. Det å jobbe målrettet mot en spesiell dag er ikke like lett for alle. Ting har som en vane å hope seg opp uken før eksamensdag, og det berømte skippertaket trer i kraft :-)

Brukbart svar (0)

Svar #1
01. mai 2011 av Oppenheimer (Slettet)

Gjør de eksamensoppgavene som ligger ute på udir. Disse dekker naturligvis ganske store deler av pensum.

Brukbart svar (0)

Svar #2
07. mai 2012 av RVP20 (Slettet)

Fant ikke en veldig egnet tråd som passet til dette, men siden det har med eksamensforberedelser å gjøre så får det bli her.

Jeg har på vgs brukte ti interactive og geogebra. Nå tar jeg opp alle mattefagene som privatist. Geogebra var relativt greit å få tak i mens ti interactive virker ganske umulig å få kjøpt eller downloadet. Derfor er jeg stuck med en casio kalkulator som jeg aldri har brukt og skjønner svært lite av. Derfor lurer jeg på om det finnes en slags manual for bruk av casio kalkulator noe sted eller evt om noen har noen andre tips.

på forhånd takk.

Skriv et svar til: Eksamensforberedelser

Du må være pålogget for å skrive et svar til dette spørsmålet. Klikk her for å logge inn.
Har du ikke en bruker på Skolediskusjon.no? Klikk her for å registrere deg.