Akkurat nå er 48 pålogget.

Debatt

Litt utenom realfag... selvstendig studiearbeid!

23. august 2012 av tonje94 (Slettet)
OK, jeg går VG3 og må dessverre ta Spansk nivå 2 som privatist i år(hadde ikke fremmedspråk på ungdomsskolen), på grunn av at FY 2 og Spansk 2 havnet i samme blokk på skolen å går til samme tid.

Har lyst å ha FY 2,  men trenger samtidig Spansk 2 for å få godkjent vitnemål :( Nå har det seg slik at jeg liker spansk, men tror at å lære seg spansk 2 selv, for så å ta skriftlig og muntlig eksamen i det blir litt vanskelig... og siden det er to karakterer vil det trekke ned snittet mitt.

Spansk 2 er et 5-timers fag. Jeg har greid å skaffe meg 2 timer undervisning i uka, med en Spansk nivå 2 klasse på VG1. De er ikke kommet fullt så langt som meg enda, men de går i alle fall gjennom nivå 2 pensum.

Det jeg lurte på var om det er mulig å ta Spansk 2 gjennom skolen(ikke som privatist, uten eksamen skriftlig og muntlig) ved å ha 3 selvstendige studietimer i uka??

Da har jeg "5" spansktimer i uka. Opplegget i studietimene vil jeg selvfølgelig avtale med faglærer. Og jeg vil delta på alle prøver og innleveringer. Vil lærerne ha nok grunnlag til å gi meg karakter på? Og vil jeg få godkjent studietimene??


Veldig takknemlig for svar, raskest mulig :D


Brukbart svar (0)

Svar #1
25. august 2012 av planke

Det vil være opp til studieinspektøren din.

Skriv et svar til: Litt utenom realfag... selvstendig studiearbeid!

Du må være pålogget for å skrive et svar til dette spørsmålet. Klikk her for å logge inn.
Har du ikke en bruker på Skolediskusjon.no? Klikk her for å registrere deg.