Akkurat nå er 2 pålogget.

Debatt

eksamenstid

30. mars 2007 av badeball (Slettet)
Snart begynner eksamenstiden for min del iallefall. Satser på å krype inn i hula mi etter påske, og for å komme ut igjen i Mai og Juni når eksamene er ferdig.

Føler jeg henger litt etter i et fag, men ellers er det helt greit. Hvordan står det til med dere andre? Begynner nervene å komme?

Brukbart svar (0)

Svar #1
30. mars 2007 av Håkon (Slettet)

Jeg for min del føler at jeg har kontroll på det meste utenom norsk og nynorsk. Frem til for to uker siden lå jeg godt ann til å stryke i norsk, pga manglende særemne. (Det hjalp ikke så mye at jeg strøk på tentamen heller...).
Jeg føler engentlig at på norskeksamen så blir det noe sånt som 70-30 sjangs om jeg stryker eller ikke. Man kan jo heldigvis ta eksamen på nytt til jul, men man vil jo helst ungå det...

Brukbart svar (0)

Svar #2
31. mars 2007 av Magnus (Slettet)

Henger etter i 5 fag jeg, men satser på å være ajour i 2 til når påskeferien er over:) Når det kommer til norsk Håkon er ikke eksamen så ille.. I norsk hadde jeg fagskriving, og det kommer alltid en eller annen plankeoppgave. Funka for meg hvertfall.. I nynorsken gikk det ikke fullt så bra. Tenkte å prøve meg på en ikke-plankeoppgave, noe som resulterte i 2 på eksamen.. :  )

Svar #3
31. mars 2007 av badeball (Slettet)

Plankeoppgaver redda ny-/norsk eksamen min og:) Takk og pris for slike oppgaver. Oppgavene er vanskelig å få en god karakter på, men slike tror jeg redder mange fra å stryke på norsk eksamen.

Det faget jeg henger etter (mest) i er mikrobiologi. Synes boken inneholder tung og vanskelig engelsk, så det tar tid å lese og forstå det som står. Men satser på å hale det iland og håper på en C ;)

Brukbart svar (0)

Svar #4
31. mars 2007 av Janhaa

Når jeg gikk på HiO (IU) for noen  år sida fikk jeg en 4'er (tilsvarer vel E idag). Nemlig i biokjemi/mikrobiologi, helvetes pugge fag...
:lol:
Dro uansett endel 1'ere og 2'ere i andre kjemi-og mattefag.
8-)

Svar #5
02. april 2007 av badeball (Slettet)

uff ja. er ikke så glad i sånne puggefag jeg heller. driver å prøver å få inn hvordan celleveggen er bygd opp nå. peptidoglycan meg her og peptidoglycan meg der.  :mrgreen:

Brukbart svar (0)

Svar #6
16. april 2007 av al-kemia (Slettet)

Jo mer jeg leser jo mindre kan jeg  :oops:
Kjemien går greit (tror jeg), men føler at jeg har mistet totalt kontrollen på fysikk og statistikk.

Skriv et svar til: eksamenstid

Du må være pålogget for å skrive et svar til dette spørsmålet. Klikk her for å logge inn.
Har du ikke en bruker på Skolediskusjon.no? Klikk her for å registrere deg.