Akkurat nå er 23 pålogget.

Økonomi og administrasjon

Finansregnskap+variabel selvkost for en time, selvkostprinsippet

08. januar 2015 av Angel - Nivå: Universitet

Hei,

Jeg lurer på om noen kan hjelpe meg med dette. Jeg lurer på 2 ting, og ettersom jeg aldri har vært borte i dette er direkte og indirekte kostnader m.m totalt forvirrende.

1: Hvordan forklare hvilke faktorer som ikke finnes i tabellen, og som kan være vesentlig?

Tabell/regnskap (i hele 1000):

sum driftsinntekter: 26000

vareforbruk: 11000

lønnskostnader: 10000

avskrivning: 200

andre driftskostnader: 2800

driftsresultat: 2000

finansinntekter: 100

resultat etter finansposter: 2100

Av total vareforbruk er svinn og andre kostn. 10 %. Timelønn direkte prod er 220 kr.

2: Beregne variabel selvkost for en arbeidstime.

Håper på et behjelpelig svar :)


Skriv et svar til: Finansregnskap+variabel selvkost for en time, selvkostprinsippet

Du må være pålogget for å skrive et svar til dette spørsmålet. Klikk her for å logge inn.
Har du ikke en bruker på Skolediskusjon.no? Klikk her for å registrere deg.