Akkurat nå er 35 pålogget.

Engelsk

Hjelp i engelsk

08. desember 2020 av Faso - Nivå: Vgs

Hei, jeg er en elev på videregående, og er på veldig lav nivå i engelsk. Jeg trenger å praktisere muntlig med noen. Derfor trenger jeg hjelp av noen. Om det er noen som kan godt engelsk vil melde seg og kommunisere med meg på engelsk en gang  uken kanksje? Annet trenger tips , jeg prøvde noen måter for å lære meg engelsk , men fordi jeg er på videregående så er det litt vanselig å holde fokuset på plassen:( 


Brukbart svar (1)

Svar #1
29. april 2021 av mathihood

Hei! Beklager for et eksremt sent svar, du trenger noen som kan snakke engelsk med deg?

Jeg snakker så og si engelsk med vennene mine fra andre land hver dag, og det hjalp mye når det kommer til å snakke engelsk. Har lyst til å høre med deg igjen, og kanskje vi kan snakke engelsk sammen en dag! Bare si i fra :)


Svar #2
30. april 2021 av Faso

Det går fint. Det er veldig hyggelig å høre at du har lyst til bidra med  å forbedre engelsken min! Ja, takk ! kangodt gjerne snakke med deg :) Kan du bare gi meg enda info hvordan og når?


Brukbart svar (0)

Svar #3
07. mai 2021 av mathihood

Hei og beklager for et ekstremt sent svar! Vi kan omså snakkes på mobil eller noe slikt hvis du trenger hjelp med noe, og snappen min er seiikjemeir så du kan bare adde i vei! men bare si hvor du fikk meg fra, er litt glemsk :)


Skriv et svar til: Hjelp i engelsk

Du må være pålogget for å skrive et svar til dette spørsmålet. Klikk her for å logge inn.
Har du ikke en bruker på Skolediskusjon.no? Klikk her for å registrere deg.