Akkurat nå er 38 pålogget.

Om Skolediskusjon.no

Velkommen til Skolediskusjon.no

Skolediskusjon.no er et online leksecommunity for norske skoleelever og for alle andre med interesse i skolen. Nivået strekker seg fra begynnelsen av ungdomsskolen til avgangsklassene på videregående skoler.

Skolediskusjon.no startet opp i 2014 etter å ha overtatt nettsiden Realisten.com som fokuserte på artikler om realfag og realfagsdiskusjon. Alle innlegg og all informasjon fra Realisten.com ble overført til Skolediskusjon.no.

Denne endringen gjør at Skolediskusjon.no utover realfag også har fokus på de andre fagene på ungdomsskole og videregående skole, så enda flere skoleelever kan få den leksehjelpen de trenger i de fagene de har problemer med.

På Skolediskusjon.no kan man enten søke hjelp eller gi hjelp, og hjelpen er gratis.

I Lekseforumet kan det stilles spørsmål omkring alle faglige problemer og generelle spørsmål omkring f.eks. studieveiledning. Blandt de som besvarer spørsmålene finnes lærere, andre studenter og profesjonelle med interesse innenfor bestemte områder. Svarene i forumet vil typisk ha en høy kvalitet, men det er ingen kvalitetssikring, så alle som søker leksehjelp bør ha en kildekritisk tilgang til svarene.

Utover hjelpen som tilbys i Lekseforumet, har vi også samlet noen korte informative kompendier som kan hjelpe deg med å forbedre oppgaven du skriver. Kompendiene er utarbeidet av Skolediskusjon.no og de er helt gratis å bruke. Vi utgir hele tiden nye kompendier, så hold et øye med siden!

Hvis en leksehjelper over lengre tid har utmerket seg ved korrekte og pedagogiske svar, tildeles leksehjelperen rangen "Lekseguru". Du kan lese mer om Skolediskusjons rangeringssystem her.