Akkurat nå er 148 pålogget.

Engelsk grammatikk

Det er mye å huske på når du skal skrive engelsk, spesielt når det gjelder grammatikk. Hvordan bøyer du de uregelmessige verb og hva er egentlig forskjellen på artikkelen a eller an?

Denne guiden til engelsk grammatikk gir deg oversikt over de viktigste grammatiske reglene. Det er viktig å ha oversikt over reglene for å skrive grammatisk korrekt engelsk. Guiden fokuserer på de områdene innenfor engelsk grammatikk som norske VGS-elever har størst problemer med. 

Still spørsmål om engelsk i vårt Lekseforum

Regelboken er delt opp i små kapitler, slik at den er oversiktlig og lettlest. Dette gjør det enkelt å finne gode konkrete eksempler og korte beskrivelser av de mest brukte grammatiske reglene. Derfor går det fort å lese gjennom, og finne ut av det du lurer på.

Få oversikt over blant annet bøyning av uregelmessige engelske verb, artikkel, adjektiv, pronomen, ordstilling, adverb og preposisjoner på engelsk.

Du kan også ta guiden med som hjelpemiddel til prøver og eksamen hvor hjelpemidler er tillatt. 

Guiden er delt opp i lettleselige artikler om de forskjellige emnene i engelsk grammatikk, slik at det er enkelt å finne akkurat den artikkel du leter etter!

Her kan du se noen av de mest vesentlige reglene i engelsk grammatikk. Fordi det er så utrolig mange regler og unntak fra disse reglene, kan dette kompendiumet ikke betraktes som en komplett guide til engelsk grammatikk. 

Guiden inneholder de viktigste tommelfingerreglene og brukbare eksempler på hvordan de ulike reglene brukes i praksis. 

Bli bedre i engelsk grammatikk og oppnå høyere karakterer i engelsk med vår guide til grammatikk!